IE Warning
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
 
 
 

Jura filter vode claris smart Cena: 1900,00 rsd

 


Specifikacija

Kompatibilno sa sledećim aparatima – Z6 (15093); E8 (15097, 15109)


Detaljnije o proizvodu

 

Kafa koju napravite sadrži 98% vode, ukoliko želite najbolju moguću kafu od suštinskog značaja je najviši kvalitet vode. Jura filter vode claris smart je revolucionarni filter vode. Prvi put, zahvaljujući RFID tehnologiji, aparat za kafu intenzivno komunicira sa filterom vode. Aparat prepoznaje da li je ubačen filter i aktivira adekvatan režim rada. U realnom vremenu prikuplja informacije od filtera o upotrebi samog filtera i kada je kapacitet filtera isrpljen.

 
 

Claris smart funkcioniše po principu da se kontroliše tačan potok vode i njeno filtriranje za svaku pojedinačnu pripremu kafe. Na ovaj način filter se najefikasnije koristi a voda koja se koristi za pripremu kafe je oslobođena svih negaitvnih supstanci a važni minerali ostaju prisutni. Krajni rezultat je čista voda za savršenu kafu bilo kog tipa uz optimalnu zaštitu aparata od kamenca.

 
 

Maksimalno poboljšano iskustvo pri zameni filtera i uklanjanja kamenca. Aparat sam detektuje filter i u skladu sa vrstom filtera uspostavlja adekvatan režim rada. Rizik da korisnik aparata napravi grešku prilikom rukovanja ovog tipa je svedena na minimum.