IE Warning
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
 
 
 

Održavanje grupe espresso aparata saznajte klikom na link


U ponudi trenutno imamo sledeće dodatke:

 

Filter za vodu – Brita AquaGusto
Bilo u HoReCa ili u kancelariji, BRITA AquaGusto filter za rezervoar za vodu će poboljšati ukus, miris i izgled kafe. Naravno to važi za espresso i kapućinuo.

Za više informacija u vezi filtera za vodu – AquaGusto, kliknite ovde

Cena: 1350 rsd

AquaGusto filter

 

Sredstvo za čišćenje kamenca 
Sredstvo za čišćenje kamenca iz sistema vašeg espresso aparata ostalih aparata…
Celo pakovanje sadrži 10 kesica. 
Cena: 250.00 rsd – kesica
puly_cleaner-descaler

 

Tablete za ciscenje espresso aparata
Saeco tablete za čišćenje vašeg espresso aparata od bakterija i razne prljavštine. Vašem aparatu je preporučljivo čišćenje sa orginalnim tabletama visokog kvaliteta da ne bi došlo do problema sa vašim zdravljem zbog nečistoće u vašem espresso aparatu i samim tim kada je aparat čist ukus kafe je dosta bolji.
Tablete se prodaju na komad.
Cena: 50.00 rsd
Tablete za ciscenje espresso apara Saeco tablete za čišćenje vašeg espresso aparata od bakterija i razne prljavštine. Vašem aparatu je preporučljivo čišćenje sa orginalnim tabletama visokog kvaliteta da nebi došlo do problema sa vašim zdravljem zbog nečistoće u vašem espresso aparatu i samim tim kada je aparat čist ukus kafe je dosta bolji. Jedno pakovanje može da traje i do godinu dana, pakovanje sadrzi 10 tableta.

 

Silikonska mast
Presa koja se nalazi u automatskim espresso aparatima zahteva negu u vidu redovnog podmazivanja. Podmazuju se isključivo silikonskom mašću koja je namenjena za ljudsku upotrebu! Bez pomenute nege, presa u aparatu bi posle izvesnog vremena počela da se kvari, da puca zbog nepodmazanih delova.  Sem kvara na presi, može doći i do lomljenja pogonskih zupčanika u aparatu. Da biste izbegli ovakve situacije preporučljivo je da podmazujete pomenute delove sa silikonskom mašću koja dugo traje, bezbedna je za ljudsku upotrebu i jednostavno se nanosi četkicom za likovno i to može svako da uradi. 

Cena: 500.00 rsd

mpayeCogEK1GZbfjcXXeDFw

 

 

 

Espresso Planet